Uvodna stran>Odbori>Programski odbor>doc. dr. Andreja Pucihar
 
Novice
Program konference
Sporočila za javnost
Izbor IKT projekta
Izbor študentskega projekta
Galerija
Predstavitve
Za avtorje
Pomembni datumi
Kotizacije
Lokacija in
namestitev
Odbori
Kontakt
Obveščajte me
Pogled nazaj:
DSI 2012
DSI 2011
DSI 2010
DSI 2009
DSI 2008
DSI 2007
DSI 2006
DSI 2005
DSI 2004
DSI 2003
Prireditelj
SDI
Organizator
IPMIT

doc. dr. Andreja Pucihar

Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede

Andreja Pucihar je docentka na Fakulteti za organizacijske vede. Na dodiplomskem in podiplomskem študiju je nosilka naslednjih predmetov: Projektiranje organizacijskih sistemov, Poslovni informacijski sistemi, Management informacijskih sistemov, Informacijski sistem kadrovske dejavnosti, Elektronsko poslovanje, E-uprava, Uvajanje celovitih programskih rešitev in Upravljanje odnosov s kupci. Njeni sedanji raziskovalni interesi so predvsem na naslednjih področjih: e-poslovanje na vseh področjih, uporaba novih poslovnih modelov v poslovanju, upravljanje e-storitev in IT ter socialna omrežja ter splet 2.0.
Aktivno je vključena v znanstveno-raziskovalno in strokovno delo predvsem v okviru Središča za e-poslovanje. Sodelovala je v številnih projektih s podjetji v Sloveniji. Od leta 2005 sodeluje tudi v mednarodnih projektih EU. Bila je vodja posameznih delovnih paketov v 4ih evropskih projektih ter nosilka 3eh evropskih projektov.
Svoje raziskovalne dosežke redno objavlja v domačih in tujih revijah ter posvetovanjih in konferencah. Je članica programskega odbora v naslednjih mednarodnih revijah: »Journal of Theoretical and Applied Electronic Commerce Research«, »International Journal of Information Systems & Social Change (IJISSC)«, International Journal of Organization Design and Engineering in Electronic Market, ki je indeksirana v SSCI bazi. Poleg tega je članica večih programskih odborov v mednarodnih konferencah: MCIS (Mediterranien conference on Informatin Systems, IFIP eGOV, Bled eConference in druge). Od leta 2009 je predsednica programskega odbora letne mednarodne Blejske eKonference – Bled eConference (http://BledConference.org).Pokrovitelji
Pokrovitelj predavanja
Pokrovitelj
Medijski pokrovitelj
Pokrovitelj opreme
Izpitni centri ECDL
© DSI 2013 Neolab: Razvoj informacijskih rešitev