Uvodna stran>Izbor študentskega projekta
 
Novice
Program konference
Sporočila za javnost
Izbor IKT projekta
Izbor študentskega projekta
Galerija
Predstavitve
Za avtorje
Pomembni datumi
Kotizacije
Lokacija in
namestitev
Odbori
Kontakt
Obveščajte me
Pogled nazaj:
DSI 2012
DSI 2011
DSI 2010
DSI 2009
DSI 2008
DSI 2007
DSI 2006
DSI 2005
DSI 2004
DSI 2003
Prireditelj
SDI
Organizator
IPMIT

Izbor najboljšega študentskega projekta leta 2013

Na DSI 2013 so bili tradicionalno povabljeni študentje, da predstavijo svoje raziskovalno in strokovno delo. Projekte so na tekmovanje za najboljši študentski projekt lahko prijavili tako dodiplomski kot podiplomski in doktorski študentje. Obveznost študentov v okviru tekmovanja je bila tudi predstavitev projektov in odgovarjanje na zastavljena vprašanja s strani komisije, ki je izbirala najboljši študentski projekt in prisotne publike.

Predstavljeni projekti so letos presenetili s kakovostnim nivojem in vzpodbudili prisotne k živahni razpravi. Na osnovi prijavne dokumentacije in predstavitev je komisija imela pri odločitvi težko delo, saj so bile tudi kakovostne razlike med projekti manjše kot v preteklih letih.

Končna odločitev je bila nslednja. Komisija se je odločila podeliti dve drugi nagradi, pri čemer velja poudariti da je projekt ecoDrivers dodiplomski projekt študentov Matica Končana in Žige Šveglja s Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. Drugi dobitnik druge nagrade je projekt Pohitritev delovanja detektorja potencialnih plagiatov s pomočjo priporočilnega sistema, ki ga je pripravil podiplomski študent Mladen Borovič s Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru.

Z iste fakultete pa prihaja tudi zmagovalna ekipa podiplomskih študentov v sestavi Boštjan Arzenšek, Andraž Leitgeb in Zedin Salkanović s projektom Interaktivni zdravnikov asistent (DORA - Doctor's Operational Research Assistant (www.dora-project.info)). Navdušili so s celostno podobo projekta, strokovnim znanjem in delujočim prototipom ter poslovnim načrtom.

Podelitev nagrad je potekala ob koncu sekcije Mlada obetavna podjetja, ki predstavlja naravno nadaljevanje idejam iz škatle, ki jih z omenjenim tekmovanjem želimo odkriti. Tretji dan konference DSI so zmagovalci projekt predstavljali na razstavnem prostoru, kjer so udeleženci lahko preverili delovanje projekta v posameznih točkah.

Čestitamo vsem nagrajencem!

Pokrovitelji
Pokrovitelj predavanja
Pokrovitelj
Medijski pokrovitelj
Pokrovitelj opreme
Izpitni centri ECDL

replica christian louboutin

christian louboutin outlet

canada goose outlet

louis vuitton outlet

cheap jordans

louis vuitton outlet louis vuitton outlet Tory burch Outlet gucci outlet

© DSI 2013 Neolab: Razvoj informacijskih rešitev